O PODJETJU PISTOTNIK

Spoznajte nas


PODJETJE SE PREDSTAVI

Stavbno kleparstvo in krovstvo Igor Pistotnik s.p. je je ustanovljeno leta 1994, s ciljem, da po naročilu stranke, storitve opravimo strokovno, hitro, zanesljivo in kakovostno. Zato smo se v zvezi z načrti in pred izvedbo del vedno pripravljeni pogovoriti s stranko, prisluhniti njenim željam ter ji svetovati v smeri optimalne rešitve glede na dejansko stanje, po opravljenem ogledu na terenu.

Partnerji

SODELUJEMO Z NAJBOLJŠIMI

Uporabljamo preizkušene materiale in vgradnje elemente znanih slovenskih in tujih proizvajalcev kot so: Tondach, Creaton, Bramac, Esal Anhovo, Trimo, Roser, Gerard, Hosekra, Isola in drugi.


Projekti

NAČRTUJEMO IN IZVAJAMO

Najpogosteje storitve opravljamo na območju Zasavja: Trbovlje, Zagorje, Hrastnik, na območju Celja in Ljubljane. Izvajamo vzdrževalna dela (čiščenje žlebov, zamenjava posameznih elementov, prilagoditev posameznih elementov) in nove stavbno-kleparske storitve, izvajamo manjše in srednje velike projekte prekrivanja starih in novih ostrešij.


Poslovanje

KREDIBILNI IN ZANESLJIVI

Naša prizadevanja k odličnosti poslovanja, konkurenčnosti in kredibilnosti dokazujemo tudi s prejetim certifikatom poslovne odličnosti AA+, na kar smo zelo ponosni.


Povpraševanje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.